floatfit®

Floatfit zomerles!!!

De nieuwste body workout uit Engeland. Wil jij ook meedoen met een superleuke, uitdagende en gezellige workout? Tijdens de 30 minuten durende HIIT workout(High Intensity Interval Training) train je spieren waarvan je niet eens weet dat je ze hebt. Wil jij werken aan verbetering van je houding, balans en spierkracht in je hele lichaam? Dan is floatfit® de workout voor jou!
Bij floatfit® wordt lesgegeven op een drijvende mat: de aquabase. Op deze mat in beweging voer je oefeningen uit, lunges, squats, mountain climbers, planks…. Alles op en in het water. Je bent continu bezig, tijdens de oefeningen, je balans te houden. De bewegingen van de aquabase op het water zorgen voor de extra intensiteit en een training die niet te vergelijken is met welke andere training dan ook!

In de zomervakantie weken 29 en 34 is er de mogelijkheid om een Floatfit les uit te proberen. Dit kan op volgende dagen/tijden:
 

        opmerking
datum 16 juli 18 juli 22 augustus  
tijd 18.15-18.45     reserveren verplicht
  19.00-19.30 20.00-20.30 20.00-20.30 reserveren verplicht

Kosten: € 7.90 p/p 
Aanmelden: 0228-581672
Kleding:
Tijdens floatfit® mag je over je badkleding heen een sportbroekje en/of shirt dragen – net waar jij je prettig in voelt. Belangrijk is dat de kleding nat mag worden en daarmee niet te zwaar wordt.

 

Aquasport

Om u in te schrijven voor 1 of meerdere Aquasporten gelieve het volgende formulier in te vullen en te verzenden.
Delen: